Galleri billeder 2

Galleri med tekstilkunst og om inspiration fra naturen

I årene 2005-2017 havde jeg sammen med min mand et skønt fritidshus, som vi havde fået bygget i Tatrabjergene i det sydlige Polen. Huset lå i 1000 m højde og vores tid der blev primært brugt på at vandre både sommer og vinter.

Mine oplevelser på daglange vandringer i de skønne dale med brusende bjergfloder, høje vandfald, store skove på bjergskråninger, stejle stier til op over trægrænsen, flotte azurblå søer og som kronen på værket mere end 20 bjergtoppe i 2300 m højde kan ikke beskrives men skal opleves.

Det at sidde på toppen af et 2300 m høj bjerg med fantastiske udsigter over landskabet med små bjerglandsbyer og opleve den stilhed og ro i at være et med naturen har inspireret mig til mange af mine billeder.

Comments are closed.

  • Tekstilkunstner Bente Theilsby